Μαρούσι: Ποινική δίωξη στη 17χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη φίλη της

Petite Perle 300×250

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 17χρονη, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της χθες στο Μαρούσι.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Η 17χρονη μαθήτρια, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει βαριά αγωγή, όμως, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα φάρμακά της. Μετά τη σύλληψή της οδηγήθηκε στον 8ο όροφο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να είναι, όπως μεταφέρεται, σε κατάσταση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε…» φέρεται να είναι η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Με ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της 22χρονης, τα δυο κορίτσια δεν γνωρίζονταν αρκετό καιρό αλλά ήταν αγαπημένες φίλες. Η 22χρονη μάλιστα, πολύ συχνά επισκεπτόταν στο σπίτι της την 17χρονη, ώστε να της κάνει παρέα γιατί θεωρούσε ότι έτσι θα μπορέσει να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα.

Η οικογένεια της 17χρονης μαθήτριας είναι συγκλονισμένη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε από το ίδιο τους το παιδί.

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον» δήλωσαν οι γονείς της 17χρονης.

Η 17χρονη η οποία εξετάστηκε ήδη από ψυχολόγο, αναμένεται σε λίγη ώρα να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Τι κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης

Πληροφορίες θέλουν να έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται.

πηγή: www.tanea.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ