Μουντός καιρός με τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Petite Perle 300×250

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, προβλέπονται σήμερα Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, με τοπικές βροχές και κυρίως μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, που από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση από το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αργά το απόγευμα, αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά:  Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, έως 4 Μποφόρ, νωρίς το βράδυ θα στραφούν ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πολύ νωρίς το πρωί, καθώς και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια:  Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο: Πυκνές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Νωρίς το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι αργά το απόγευμα 3 Μποφόρ, όπου και θα στραφούν δυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ιεράπετρα: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ασθενής βροχή θα σημειωθεί νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ