Νέος προπονητής στον Αλμυρό ο Μανώλης Σουτζής

Petite Perle 300×250

Η διοίκηση του Αλμυρού μετά από πολλές ώρες συζητήσεων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Σουτζή .

Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο από το νέο ημερολογιακό έτος καθώς έχει να διευθετήσει μερικά προσωπικά ζητήματα.

Η αξία,το ήθος και οι γνώσεις του είναι αδιαμφησβήτητες και η παρουσία του στην ομάδα του Γαζίου αναμένεται να δώσει νέο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση αναλυτικά: 

 «Ο Αλμυρός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Σουτζή, έναν άνθρωπο που έχει γράψει χρυσή ιστορία στο κρητικό ποδόσφαιρο και με τις υψηλές προπονητικές του περγαμηνές είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει τον Αλμυρό εκεί που όλοι στοχεύουμε και οραματιζόμαστε.

Ο Μανώλης Σουτζής γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η άνοδος του Εργοτέλη στην Α' Εθνική το 2004, αγωνιζόμενος ως αρχηγός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Ηροδότου, της ΕΑΡ και του ΠΟΑ. Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε το 2010 στον Ζαρό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και οδήγησε το σωματείο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ' Εθνική. Επόμενη ομάδα που συνεργάστηκε ήταν ο Ερμής Ζωνιανών, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ρεθύμνου, του Σούπερ Καπ Ρεθύμνου και αποκορύφωμα την άνοδο του Ερμή στην Γ' Εθνική.

Ο Μανώλης Σουρτζής θα απουσιάζει για ένα 10ημερο εκτός Κρήτης λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Σουτζή στην οικογένεια του Αλμυρού».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ