Γάζι: Έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε απόψε το βράδυ Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος του Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη έξω από το Δημαρχείο στο Γάζι.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολούθησε η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Τα παιδιά ήταν το επίκεντρο της βραδιάς καθώς εκτός από το εργαστήρι ψηφιδωτού για παιδιά από τον Νίκο Μανιουδάκη, ο Άγιος Βασίλης και η παρέα του είχαν προετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς του φίλους που βρέθηκαν στην πλατεία.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που κυριολεκτικά έκαναν τη νύχτα μέρα αποσπώντας το θαυμασμό του κόσμου, στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Παντερής και το συγκρότημά του παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η Δημοτική αρχή, ενώ παρευρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης στην παρέα του οποίου ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου Βαγγέλης Τσαγκαράκης.

Related Articles