Ο ΟΦΗ διέλυσε με 7-0 τον Ιωνικό σε φιλικό αγώνα

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ επικράτησε 7-0 του Ιωνικού σε φιλική αναμέτρηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ αναμετρήθηκε με τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι Κρητικοί έδειξαν την ετοιμότητά τους επικρατώντας 7-0, ενώ ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως σταματάει να είναι προπονητής της ομάδας της Νίκαιας.

Στο 4ο λεπτό ο Ντίκο έκανε έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα γκολ του στο 18'. Στο 40' ο Λάρσον με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχιζε να είναι καταιγιστικό.ς Στο 52' ο Μπαλογιάννης τροφοδότησε τον Λάρσον για το 4-0, ενώ ο Γκερέρο στο 77' ο Γκερέρο βρήκε δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Νέιρα.

Στο 84' ο Ισπανός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Περέα με κεφαλιά στο 88ο λεπτό. Ο ΟΦΗ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Ιωνικός την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ, Στάικος, Μαρινάκης, Τοράλ, Ντίκο

Έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Αποστολάκης, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Νέιρα, Περέα, Μπουζούκης, Γκερέρο, Μπιφουμά, Ντουρμισάι.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Μασάς, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Μάντζης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν

πηγή: www.sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ