Ηράκλειο: Νέα προθεσμία έλαβε ο Πακιστανός επιχειρηματίας για τις e-απάτες

Petite Perle 300×250

Σε δηλώσεις του ο κ. Κάρτσωνας, χαρακτήρισε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον εντολέα του «ως σοβαρές», συμπληρώνοντας ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης προτίθενται να «συμβάλουν στην ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας»

Νέα προθεσμία -για αύριο Παρασκευή- ζήτησε κι έλαβε ο 37χρονος επιχειρηματίας από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα απατεώνων που εξάρθρωσε το προηγούμενο διάστημα η Ασφάλεια Ηρακλείου.  

Ο 37χρονος άνδρας επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη 15/12 στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα προθεσμία για αύριο Παρασκευή, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για την αποζημίωση των φερόμενων παθόντων. 

Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ως ευυπόληπτο στην τοπική κοινωνία άτομο, το οποίο είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε προ ημερών ενώπιον της ανακρίτριας συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, κ. κ. Άγγελο Ζερβό και Ελευθέριο Κάρτσωνα.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Κάρτσωνας, χαρακτήρισε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον εντολέα του «ως σοβαρές», συμπληρώνοντας ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης προτίθενται να «συμβάλουν στην ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι , στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και η σύζυγος του Πακιστανού συλληφθέντα, η οποία είναι επίσης αλλοδαπή και η οποία αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα της. 

Πηγή: neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ