Το ΕΑΚΗ έδωσε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να είναι χαρούμενα και χαμογελαστά. 
Πόσο μάλιστα όταν είναι Χριστούγεννα και κάποιοι μικροί μας φίλοι βρίσκονται για μερικές μέρες στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων μας.
Ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ και τα μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν την παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και την παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου προκειμένου να προσφέρουν δώρα σε αθλητικό εξοπλισμό, καπέλα και σημειωματάρια δίνοντάς τους την ευχή για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα σπίτια τους.
Το χαμόγελο των παιδιών, η χαρά τους αλλά και οι ευχαριστίες των γονιών τους μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στις Διοικήσεις των νοσοκομείων όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διότι με το χαμόγελό τους και το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα νοσοκομεία μας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.  
Τους ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν δίνοντας τους την υπόσχεση ότι τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο και το ΕΑΚΗ θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου 

Related Articles