Γ' Εθνική: Επική ανατροπή από 0-3 σε 4-3 για τον Πόρο

Petite Perle 300×250

Ο Πόρος αν και έχανε με 3-0 από το Μοσχάτο το "γύρισε" και κέρδισε με 4-3 στο Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Γ Εθνική! Ο Γιούχτας προηγήθηκε με 2-0 στο Γάζι, αλλά έμεινε με 9 παίκτες και ο Αλμυρός ισοφάρισε σε 2-2.  Εντός έδρας ηττα για το Τυμπάκι από τη Θύελλα Ραφήνας.

Απίστευτη ανατροπή είχε το παιχνίδι στο Μαρτινέγκο με τον Πόρο να κατακτά τη νίκη απέναντι στο Μοσχάτο με 4-3 παρότι βρέθηκε να χάνει με… 3-0!!

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν μέχρι το 33ο λεπτό το Μοσχάτο κατάφερε να προηγείται με 3-0, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας η οποία ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη τεσσάρων συνεχόμενων τερμάτων, κατακτώντας τη νίκη με 4-3!

Αυτή είναι έτσι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πόρο ο οποίος δηλώνει παρών εν όψει της συνέχειας της Γ' Εθνικής, φτάνοντας αισίως τους έξι βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Πασαλίδη ο οποίος σκόραρε άλλη μια φορά στο 33', κάνοντας σ' εκείνο το σημείο το 0-3. Ενδιάμεσα (18'), ο Κουτσούμπας με πλασέ είχε πετύχει το 0-2 για το Μοσχάτο.

Ο Πόρος κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 45ο λεπτό με τον Φρόκου από τον Σταύρου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καστελλιανάκης, κάνοντας το 1-3.

Τα άλλα τρία γκολ ακολούθησαν στο δεύτερο ημίχρονο: Στο 58′ έγινε το 2-3 με γυριστό του Καστελλιανάκη από κεφαλιά πάσα του Φρρόκου, ο οποίος Φρρόκου ήταν ο σκόρερ του 3-3 στο 67' με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή, η δε χαριστική βολή στο Μοσχάτο ήρθε από το τρίτο γκολ του Αγγ. Καστελλιανάκη στο 82' ο οποίος αφού πέρασε και τον Σταματόπουλο πλάσαρε σε κενή εστία, ολοκληρώνοντας έτσι μία επική ανατροπή για την ομάδα του Ηρακλείου.

Διαιτητής: Θώμογλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Μημίδης – Τράντας (Αθηνών)

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δ. Ζαφείρης, Νάκας, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Καλαμιώτης, Φρρόκου, Ουζούνογλου, Καστελλιανάκης, Πήλιος, Γροσδάνης

Μοσχάτο (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Νιζάμης, Χαλβατζίου, Πουρσανίδης, Παυλάκης, Πασαλίδης, Κουτσούμπας

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ