Κυριάρχησε ο ΟΦΑΜ με 1-4 τις Ελπίδες Καρτερού

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η ομάδα του Πέτρου Γιακουμάκη επιβλήθηκε με 1-4 με τις Ελπίδες Καρτερού με τις δύο ομάδες να έχουν απουσίες , όμως ο ΟΦΑΜ ήταν αυτός που κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα.

Το πρώτο γκόλ ήρθε στο 17′ με συνεργασία των ποδοσφαιριστών και πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Αρτέμης Σταυρουλάκης έγραψε το 0-1 .

Στο 48′ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια πήρε την απόκρουση στο δεύτερο δοκάρι ξανά ο Σταυρουλάκης με κεφαλιά για το 0-2 .

Η απάντηση για τις Ελπίδες ήρθε στο 70΄ όταν ο Κωστάκης μείωσε σε 1-2 .

Ο ΟΦΑΜ ανέβασε την απόδοση του και στο 77′ με πίεση έγινε κλέψιμο της μπάλας με αποδέκτη τον Μπιτάδο που με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-3 .

Το 1-4 ήρθε λίγο πριν τις καθυστερήσεις όταν σε μια αντεπίθεση ο Αεράκης βρήκε με μπαλιά ακριβείας τον Πανταζή που εκτέλεσε εύστοχα .

Ο προπονητής του ΟΦΑΜ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της ομάδας του , επειδή προσπαθούν να παίξουν το σωστό ποδόσφαιρο οι παίκτες του .

Ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία .

Ελπίδες Καρτερού: Δημητριάδης,Δρακωνάκης,Κουκάκης,Μύθης,Ντόντα,Πιλάτος,Χατζηπαναγιώτης, Κωστάκης,Λαζανάκης,Νικολάντος,Πατεράκης

OΦΑΜ: Μπάμπης,Γιαννόπουλος,Μυτάκης,Ορφανός,Σταυρακάκης,Αεράκης,Ανδριανάκης(70′ Αποστολάκης), Αλεξάκης(80′ Ξένος)Μπιτάδος,Πανταζής,Σταυρουλάκης

Related Articles