Συνέχισε με νίκη ο ΠΑΟΚ 2-0 τον αξιόμαχο Ρούβα

Petite Perle 300×250

Πέρασε με νίκη ο ΠΑΟΚ 2-0 το πολύ καλό σύνολο του Ρούβα και διατηρήθηκε στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ , πετυχαίνοντας από ένα γκόλ σε κάθε ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Άκη Κουράκη που πέτυχε και τα δύο γκόλ της ομάδας του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 11' ο Χριστοφοράκης εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Βλαχάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 20' σέντρα του Μεταξάκη η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Καλεμάκη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουράκης και απέκρουσε ο Παπαδάκης διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 36' ο Βαρδής από πλάγια θέση απέναντι στον Παπαδάκη σούταρε άουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 37' ο Περογαμβράκης απέναντι στον Βλαχάκη μόνος πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων .

Στο 40' ο Κουράκης μπήκε από δεξιά στην περιοχή σέρβιρε έτοιμο γκολ στο Μεμοτσέλα που με πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ .

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Στο ξεκίνημα ο Ρούβας μπήκε πιο ορεξάτος στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Χριστοφοράκη να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Μετά το 15' οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέλαβαν την υπεροχή δημιούργησε και έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι με τον Κουράκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου με το Μεμοτσέλα.

Στο 50' ο Μεμοτσέλα σούταρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Παπαδάκης το ριμπάουντ ο Κουράκης ο οποίος με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 53' δυνατό σουτ του Γιάννη Ξημεράκη έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Βλαχάκης.

Στο 57' ο Κουράκης σέντραρε με ακρίβεια στο δεύτερο δοκάρι ο Μεταξάκης πλάσαρε εξ επαφής και απέκρουσε ο Παπαδάκης.

Στο 67' σέντρα του Σαμόλη από αριστερά ανενόχλητος ο Χριστοφοράκης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχάκη.

Στο 74' δυνατό σουτ του Περογαμβράκη έξω από την περιοχή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βλαχάκη.

Το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος απελευθέρωσε τους παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη που έπαιξαν πιο συντηρητικά να κρατήσουν το υπέρ τους 2-0 , αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες που δημιούργησαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν για να πετύχουν κάποιο τέρμα .

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Κουτσογιαννάκης,Βαρδής,Παπαδιός,Κανδηλάκης,Τριαντής,Σηφάκης, Μεταξάκης(84' Μαυροειδής),Μεμοτσέλα,Κουράκης(75' Στεφανάκης),Ανωγειαννάκης(90' Γαρεφαλάκης)

Ρούβας: Παπαδάκης,Ξημεράκης Αγγ.(62' Σαμόλης),Ξημεράκης,Φουκάκης(62' Τσατσάκης) ,Περογαμβράκης(75' Περογαμβράκης),Καλεμάκης, Πρίφτης,Χριστοφοράκης(90' Φάκας),Ντέτσικας,Απλαδάς,Σείχ Ιμπραήμ

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ