Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια από και προς την Κρήτη

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα δρομολόγια οδηγούνται προς εξομάλυνση μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εξασθένησης των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, που σύμφωνα με την ΕΜΥ έφταναν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη θα εκτελεστούν κανονικά.

Στις 9 το βράδυ θα αναχωρήσουν το “Κρήτη ΙΙ” και το “Κνωσός Παλλάς” για το Ηράκλειο και το “Έλυρος” για τα Χανιά. Το “Κυδων Παλάς” θα αναχωρήσει στις 10:30 για τα Χανιά.

Κανονικά θα γίνουν και τα δρομολόγια των πλοίων από Κρήτη προς Πειραιά.

Επίσης το δρομολόγιο του “Μπλού Στάρ Νάξος” αντί στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί στις 11 το βράδυ για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα Κουφονήσι Κατάπολα. Στις 11 το βράδυ θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο για τη Ρόδο το “Μπλου Στάρ 2”.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Από το λιμάνι της Ραφήνας στις 5΅30 το απόγευμα θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Θεολόγος” για τις Κυκλάδες. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

πηγή: www.iraklionews.gr

Related Articles