Βραβείο για την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Petite Perle 300×250

Από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία "Η Ηλιαχτίδα"

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία "Η Ηλιαχτίδα" για τα 30 χρόνια λειτουργίας, αγάπης και προσφοράς, το Δ.Σ. του συλλόγου, βράβευσε την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, απονέμοντας τιμητικό βραβείο ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά στο έργο τους. 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του σωματείου το Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας για την τιμητική αυτή διάκριση, θυμίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών σκέφτηκε να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, πραγματοποιώντας μία μεγάλη κοινωνική εκδήλωση, σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της πόλης, αποφασίζοντας τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν στους μικρούς φίλους, στις αθώες αυτές ψυχές που με το καλημέρα στη ζωή βρέθηκαν να δοκιμάζονται και να παλεύουν για να κερδίσουν το πολυτιμότερο αγαθό που έχει κάθε άνθρωπος, τη Ζωή. 

Μετά την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης, μέσω της αθρόας ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, το ίδιο επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, με άλλες τρεις εκδηλώσεις που είχαν την ανάλογη επιτυχία, δίνοντας έτσι πνοή και ελπίδα στα παιδιά αυτά. Δυστυχώς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία δεν άφησε περιθώρια πραγματοποίησης τέτοιων δράσεων, αλλά τώρα που επανήλθαμε στην κανονικότητα θα δοθεί η δυνατότητα να επαναληφθούν τέτοιου είδους δράσεις. Κλείνοντας ο κ. Καρακούδης ευχήθηκε ο Άγιος Στυλιανός, προστάτης των παιδιών, να έχει πάντοτε υπό τη σκέπη του όλα αυτά τα παιδιά, να τα προστατεύει και να τους δίνει απλόχερα την αχτίδα φωτός για ευζωία και μακροζωία.      

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ