Γαλλία: Τούρκος μαχαίρωσε με ψαλίδι στο λαιμό κομμωτή λόγω της μουσικής

Petite Perle 300×250

Υπό κράτηση τέθηκε την Τρίτη στη Γαλλία, ένας τούρκος υπήκοος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε με ψαλίδι στον λαιμό ένας κομμωτή στην κοινότητα Ρουμπέ της βόρειας Γαλλίας, όπως ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο , επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής σε κομμωτήριο στην κοινότητα Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία μεταξύ ενός πελάτη και ενός κομμωτή. Τον μαχαίρωσαν στο λαιμό, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον», ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο 47χρονος δράστης επιτέθηκε στον κομμωτή επειδή έπαιζε στο κομμωτήριό του κουρδική μουσική. Μετά το περιστατικό, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της «απόπειρας δολοφονίας», ενώ ο 27χρονος Κούρδος κομμωτής οδηγήθηκε στο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Όπως σημειώθηκε, ο δράστης ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία.

Η επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά το πυρ που άνοιξε ένας 69χρονος σε δρόμο κοντά σε κουρδικό πολιτιστικό κέντρο του Παρισίου, σκοτώνοντας τρεις Κούρδους. Αργότερα απέδωσε την πράξη του σε ρατσιστικά κίνητρα και στο παθολογικό του μίσος για τους ξένους.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ