Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στον ανακριτή σήμερα δύο από τους έξι συλληφθέντες

Petite Perle 300×250

Απολογούνται σήμερα Τρίτη (27/12) άλλοι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον. 

Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οι τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ο ένας εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας και ο άλλος αναζητείται ενώ υπάρχει φόβος ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία απ' όπου κατάγεται.

Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που όπως έχει γίνει γνωστό, ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρουσιάζεται «σκληρός» στα βίντεο και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη και το ρόλο που παίζουν σε αυτή την υπόθεση και τέσσερα ανήλικα κορίτσια. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο αλλά φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Σημειώνεται ότι, οι ίδιες θα εξεταστούν καθώς δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τις πράξεις.

Τι είπε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

Τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε απόγευμα, η γειτονιά έβλεπε την ομάδα των μαθητών να μπαίνει στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον και να διασκεδάζει. Η δυνατή μουσική που έβαζαν όμως επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

15χρονος: «Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε».

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ