Αγιοβασίληδες «κασκαντέρ» μοίρασαν δώρα και χαμόγελα σε παιδιά με καρκίνο

Petite Perle 300×250

Μία επιχείρηση της ΕΜΑΚ Κρήτης, διαφορετική από όλες τις άλλες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείο.

Έξι «Ιπτάμενοι» Αγιοβασίληδες, με φωτάκια στις στολές τους, συνοδευόμενοι από τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο εξωτερικά των κλινικών του 3ου κτηρίου στο ΠΑΓΝΗ.

Οι ασθενείς αλλά και τα μικρά παιδιά, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική/Αιματολογική κλινική Παίδων και Εφήβων  του νοσοκομείου, τους υποδέχτηκαν με χαμόγελα και ευχές.

Στον προαύλιο χώρο του τρίτου κτηρίου του ΠΑΓΝΗ βρίσκονταν επίσης σταθμευμένα φωταγωγημένα πυροσβεστικά οχήματα, διαθέσιμα για να τα επισκεφθούν τα μικρά παιδιά.

Η δράση οργανώθηκε, για ακόμα μια χρονιά, από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω».

Στη συνέχεια, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων του ΠαΓΝΗ.

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, σε ανάρτησή του αναφέρει:

Μια αγκαλιά ευχές, χαμόγελα, αισιοδοξία, δώρα και αγάπη στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου (ΠαΓΝΗ)

Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε Όλους για τη συμμετοχή και συνεργασία.

Καλή Χρονιά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

agiovasilides-pagni

www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ