Λαμπερά χαμόγελα για τη βάφτιση του Μποκέα junior

Petite Perle 300×250

Πλήθος κόσμου ανήμερα των Χριστουγέννων στους "Κουρήτες"

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι βρέθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων συγγενείς και φίλοι για την βάπτιση του δεύτερου γιου του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και της συζύγου του Άννας Περάκη.

Σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αντάλλαξαν τα χρόνια πολλά και έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στον νεοφώτιστο Βασίλη που πήρε το όνομα του παππού του, από τον πατέρα της Άννας Περάκη.
Νονές του μικρού Βασίλη ήταν οι επιστήθιες φίλες της συζύγου του Δημάρχου, Δέσποινα Δήμα, Ρένια Δήμα και Όλγα Μανουρά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι τέσσερις κυρίες ήταν υπέροχες με τις στυλιστικές τους επιλογές και τα λαμπερά φορέματα. Η λάμψη όμως δεν έβγαινε μόνο από τα φορέματα αλλά από την ευτυχία των αναδόχων για τον μικρό Βασίλη. Μάλιστα, ανέφεραν σχετικά: "Να έχει μία ονειρεμένη ζωή…το αγόρι μας…και έμεις θα είμαστε οι φύλακες άγγελοι να σε προσέχουμε".

Η βάπτιση του μικρού Βασίλη ήταν φροντισμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με αλεξανδρινά λουλούδια, ενώ η αίθουσα και το τραπέζι των ευχών είχαν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό με κύριο θέμα τον "Καρυοθραύστη", που συμβολίζει τη δύναμη και φέρνει τύχη στην οικογένεια.

Μετά το Ιερό μυστήριο, όπου τέλεσαν μαζί με τον παπά Μανώλη Ξυλούρη, όλοι οι ιερείς του Μαλεβιζίου, οι προσκεκλημένοι δεξιώθηκαν στο κέντρο "Κουρήτες". Ο Δήμαρχος μαζί με τη σύζυγό του, αλλά και τους παππούδες του μικρού Βασίλη, ήταν εκείνοι που καλωσόριζαν τον κόσμο, φροντίζοντας όλοι να περάσουν αξέχαστα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μποκέας γεμίζει το κέντρο Κουρήτες. Η πρώτη ήταν για την παρουσίαση του συνδυασμού "Το Μαλεβίζι Μπορεί" στις 14 Μαρτίου 2019 με την μαζική προσέλευση του κόσμου και τώρα για την βάφτιση του γιου του, Βασίλη. Και τις δύο φορές πάντως ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον κ. Μποκέα και την σύζυγό του Άννα, δείχνοντας την στήριξή του στον Δήμαρχο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ