ΠΑΓΝΗ: Κουκλοθέατρο για τα παιδιά των εργαζομένων με ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Petite Perle 300×250

Δράσεις χαράς και αλληλεγγύης διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται, να μην υπάρχει ασθένεια και φτώχεια και στα πρόσωπα να παιδιών μας να βλέπουμε μόνο χαμόγελα, όπως θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά!!!

Σήμερα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δώρισαν λογοτεχνικά βιβλία στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Είναι μια πράξη κοινωνικής και συλλογικής αλληλεγγύης στα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μαζί με όλα τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζουν και θέματα υγείας.

Παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ διοργάνωσε την θεατρική παράσταση κουκλοθέατρου «ο Ψαροτρομάρας» από το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά των εργαζομένων και τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική και εγκάρδια προσφορά του, το βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένο Λύκος στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης για την όμορφη παράσταση που μας έφερε στο νοσοκομείο μας.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εύχεται σε όλον τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ!!!»

πηγή: www.creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ