Παιχνίδια, μουσική, θεατρικά δρώμενα και πληθώρα εκδηλώσεων στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Petite Perle 300×250

Με παιχνίδια, μουσική, θεατρικά και άλλα δρώμενα συνεχίζεται το πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» του Δήμου Ηρακλείου στην Πλατεία Ελευθερίας

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις της Τετάρτης 28 και της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου:

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Kiss FM Κρήτης 96.1

Στην πλατεία οι μουσικοί παραγωγοί του KISSFM ΚΡΗΤΗΣ 96,1 με κεράσματα, χριστουγεννιάτικα γλυκά, εδέσματα και ποτά!

ΣΚΗΝΗ

17.00-18.00: "Φίλοι καλώς ορίσατε"! Παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, με παραλλαγές από όλη την Ελλάδα, όμορφα ακούσματα των ημερών! Παρουσίαση/ τραγούδι: Τζούλια Μαρμαρέλη, Κώστας Βιτώρος: λύρα/τραγούδι, Ανδρέας Νικολιδάκης: λαούτο/τραγούδι, Φωτεινή Αγωγιάτη: σαντούρι/τραγούδι, Χρήστος Τριανταφυλλίδης: κιθάρα, Μιχάλης Ιατράκης: ασκομαντούρα/τραγούδι!

19.00-19.30: Το υπέροχο Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «ANEMI» θα μας χαρίσει παραδοσιακά, πολυφωνικά διασκευασμένα, κάλαντα από όλη την Ελλάδα!

20.15: Η Εμμανουέλα Νινιράκη στη μουσική παράσταση «Αηδόνι στο κλουβί», πιο μελωδική από ποτέ! Μαζί της οι Νίκος Βογιατζάκης: ηλεκτρική κιθάρα, Χάρης Μανουσάκης: ακουστική κιθάρα, Αλέξανδρος Κανακάκης: κλαρίνο και πνευστά/

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΝΤΑ/ΠΛΑΤΕΙΑ

17.00: Παραδοσιακά, πεντανόστιμα κεράσματα από τις κυρίες του Π.Σ. Φορτέτσας! Με αγάπη!

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»

17.00-21.00: Το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ! Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ALLEGRI, η πιο κεφάτη παρέα της πόλης, διοργανώνει ένα μοναδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, για πρώτη φορά! Μην το χάσετε!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

19.00: Παρουσίαση του παραμυθιού «Οι περιπέτειες της Σταλίτσας». Η συγγραφέας Ειρήνη Μαθιουδάκη μας παρουσιάζει τη μικρή Σταλίτσα. Μαζί της ταξιδεύουμε στα… σύννεφα και μαθαίνουμε για την αξία του νερού, αλλά και να μην εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας! Μαζί μας και ο νεαρός μουσικός Γιώργος Ασλάνογλου. Για παιδιά από 5 ετών και άνω. Από τις εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

ΠΕΜΠΤΗ  29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

SferaRadio 98,7 Ηράκλειο

Κεράσματα φρούτων και ξηρών καρπών!Sfera 98,7, σε συνεργασία με τη ReaFruits.

ΣΚΗΝΗ

17.30-18.30: Η εξαιρετική Χορωδία Μαλίων σε γιορτινά τραγούδια! Τραγουδάμε μαζί τους!

18.30-19.30: Η κυρία Σιντορέ βάζει τα γιορτινά της και μαζί με την παρέα της πλημμυρίζουν το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο με τις μελωδίες και τα παραμύθια της γραμματικής σε μια μουσικοθεατρική παράσταση, που δεν πρέπει να χάσετε! Βασισμένο στα αγαπημένα βιβλία της Μαρίας Καριωτάκη, εκδ. Ίτανος.

20.00: Μουσική συνάντηση με την Τερέζα Κρητικού και τον Δημήτρη Τσιχλάκη! Ένα υπέροχο ντουέτο με τραγούδια που όλοι αγαπάμε! Επιμέλεια-πιάνο: Κ. Παπαδάκης, τραγούδι: Τερέζα Κρητικού, τραγούδι-κιθάρα: Δ. Τσιχλάκης, σαξόφωνο/φλάουτο: Γ. Σηφάκης, μπουζούκι: Μ. Νηστικάκης.

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»

17.00-21.00: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ! Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ALLEGRI, η πιο κεφάτη παρέα της πόλης, διοργανώνει ένα μοναδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, για πρώτη φορά! Μην το χάσετε!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

19.00: Κοντά μας με γιορτινά διηγήματα η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΙΤΑΝΟΣ». Διαβάζουμε και ταξιδεύουμε μαζί τους!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ