Καρποφορούν οι επαφές

Petite Perle 300×250

Ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους, επωνυμία συνδυασμού και λογότυπο ο Γιώργος Φασουλάκης

Δυναμικά συνεχίζονται οι κινήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Μαλεβιζίου Γιώργου Φασουλάκη, ο οποίος την γιορτινή περίοδο είχε καθημερινές επαφές με ανθρώπους για την ανταλλαγή ευχών και όπως ήταν φυσικό στην ατζέντα των συζητήσεων ήταν τα προβλήματα της καθημερινότητας στο Μαλεβίζι.

Κατά τη διάρκεια των επαφών που έχει ο κ.Φασουλάκης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συναντά την αποδοχή καθώς και την παραίνεση να συνεχίσει στην υλοποίηση του σχεδίου του για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου στο Μαλεβίζι.
Προκειμένου μάλιστα να προχωρήσει η υπόθεση της υποψηφιότητας του νέου συνδυασμού, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι εντός του Ιανουαρίου του 2023 ο κ.Φασουλάκης θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της επωνυμίας του συνδυασμού του αλλά και στην παρουσίαση του λογότυπου. Στο ίδιο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα 10 ως 15 ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του.
Από τους πρώτους πάντως που τάχθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Φασουλάκη είναι ο νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεσσών Βαγγέλης Τσαγκαράκης. Αρκετοί είναι άλλωστε αυτοί που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια στο Μαλεβίζι τόσο στις κεντρικές περιοχές του Δήμου, όσο και στα χωριά καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και ήδη με το επιτελείο του καταρτίζουν ένα πρόγραμμα αξιώσεων για την επίλυση τους.
Οι βασικές αρχές του συνδυασμού θα ανακοινωθούν μαζί με την επωνυμία και το λογότυπο, ενώ όσο προχωρά ο χρόνος θα γίνουν γνωστές οι θέσεις του συνδυασμού ανά τομέα και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Φασουλάκης θα τοποθετηθεί δημοσίως για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Μαλεβίζι.
Στόχος είναι να παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα δράσης που θα καλύπτει το κέντρο και την περιφέρεια του Μαλεβιζίου και θα προάγει την ισόρροπη ανάπτυξη αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, είτε αυτή είναι ορεινή, είτε πεδινή είτε παραθαλάσσια.
Επίκεντρο των ανακοινώσεων, του προγράμματος και των δράσεων του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Φασουλάκη και του συνδυασμού του θα είναι ο δημότης του Μαλεβιζίου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του, μέσα από στοχευμένες και μελετημένες ενέργειες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ