Ο καιρός σήμερα 29/12/2022

Petite Perle 300×250

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Νότιο Αιγαίο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες, κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με το meteo.gr προβλέπονται:

λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και στα νότια, με τοπικές βροχές στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Τις βραδινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς), 6 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 2 έως τους 12 βαθμούς), 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και υψηλά ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ