Κοντά στους δημότες που διαβιούν στους οικίσκους του Αρκαλοχωρίου ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης

Petite Perle 300×250

 Κοντά στους δημότες που διαβιούν στους οικίσκους του Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αραβιάκης,  Στέλιος Καλομοίρης και Γιάννης Διακάκης.

Η σημερινή επίσκεψη, είχε συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα, μιας και ο Δήμαρχος είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να βρεθεί κοντά τους σεισμόπληκτους συνδημότες του, να ανταλλάξει ευχές, αλλά και να συζητήσει μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους.

Μέσα από τις εγκάρδιες συνομιλίες του Δημάρχου με τους κατοίκους αυτό που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά είναι ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων, αλληλοκατανόηση και αισιοδοξία πως το 2023 θα είναι μια χρονιά, ορόσημο για την επαναφορά του Δήμου και των σεισμόπληκτων δημοτών, σε τροχιά ομαλότητας.

«Τα προβλήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είναι σοβαρά και απαιτούν άμεσης διευθέτησης, με την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της Πολιτείας. Από τη μεριά του Δήμου υπάρχει ξεκάθαρος βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ξεκάθαρα αιτήματα, σύμπνοια απόψεων και κοινή βούληση προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί, το νέο έτος, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας. Εύχομαι η έλευση του 2023 να είναι η χρονιά που ο σεισμός θα ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλος ο Δήμος θα μπει σε τροχιά κανονικότητας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ