Λαμπρινός : Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος – Δεν θα υποδείξω τον επικεφαλής, θα αποφασίσει η παράταξη

Petite Perle 300×250

Την απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου του 2023, ανακοίνωσε μέσα από την Τηλεόραση CRETA , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Μάλιστα έκανε γνωστό πως η παράταξή του θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα συνεχίσει αλλά και ποιος θα τον αντικαταστήσει, στην θέση του επικεφαλής.

«Η παράταξη θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα συνεχίσει. Εγώ έχω πολλά χρόνια πια και στην αυτοδιοίκηση και στον Δικηγορικό Σύλλογο. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι στον δήμο και εκτός δήμου και στην παράταξή μου, οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Ας το αποφασίσουν εκείνοι, αφού επιλέξουν ποιος θα με αντικαταστήσει στην θέση του επικεφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρινός.

Γνωστοποίησε μάλιστα, πως οι διεργασίες για την επιλογή του επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ όπως είπε, δε θα είναι εκείνος που θα υποδείξει ποιος θα τον αντικαταστήσει. 

«Ούτε θα υποδείξω, ούτε έχω υποδείξει ποτέ μου. Να αποφασίσουν εκείνοι. Ό,τι θέλουν και να αναλάβει καθένας τις ευθύνες του. Φαντάζομαι στο επόμενο διάστημα θα γίνουν  αυτές οι διεργασίες και μακάρι να έχουμε αποτέλεσμα», επεσήμανε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ