Δημοσιογράφος στη Βραζιλία κατακρίνει τον Νεϊμάρ που δεν πήγε στην κηδεία του Πελέ

Petite Perle 300×250

Δημοσιογράφος στη Βραζιλία κατέκρινε τον Νεϊμάρ για την απουσία του από την κηδεία του Πελέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όταν ήθελε να πάει σε πάρτι έπαιρνε άδειες από την Παρί.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η επιλογή του Νεϊμάρ να μην παραβρεθεί στην κηδεία του Πελέ, παρά τα αρχικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ειδική άδεια από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να δώσει το παρόν.
Ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στη Γαλλία και το Παρίσι προκειμένου να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και τον Λιονέλ Μέσι, που επιστρέφει από την Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την είδηση της απουσίας του έκανε γνωστή ο πατέρας του Νεϊμάρ, που παραβρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα για τον «Ο Ρέι» στη Σάντος
«Η ημέρα σήμερα είναι για να στηρίξουμε την οικογένεια (του Πελέ), χάσαμε πολλά. Ο Πελέ τόσους πολλούς ανθρώπους και το ίδιο το άθλημα. Αυτός μας έφερε εδώ σήμερα. Έχει εμπνεύσει όλες τις γενιές, ήταν πάντα ένα σημείο αναφοράς. Αυτός είναι ο λόγος που ο γιος μου μου ζήτησενα είμαι εδώ αντί γι' αυτόν. Για να στηρίξω την οικογένεια. Ξέρουμε τι είναι να χάνεις κάποιον και δεν χάσαμε απλά έναν αθλητή, χάσαμε έναν πολίτη, τον άνθρωπο Πελέ. Όχι, ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να έρθει».

Γνωστός Βραζιλιάνος παρουσιαστής του «Brazil Urgente» κατακεραύνωσε τον Νεϊμάρ για τη στάση του λέγοντας τα εξής:

«Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε κάλλιστα να πιέσει την Παρί για να έρθει στη Βραζιλία. Έχει ήδη πιέσει αρκετές φορές τον σύλλογο προκειμένου να έρθει σε πάρτι, γιατί να μην ζητήσει από την ομάδα να έρθει αποχαιρετήσει τον Πελέ; Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ, ως Βραζιλιάνος παίκτης, είχε την υποχρέωση να έρθει στην κηδεία του Πελέ για να τον αποχαιρετήσει. Ήταν σημαντικό για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο».

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ