Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

Petite Perle 300×250

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) σε επιχείρηση στην Πάτρα, όπου ενήλικος Ρομά 35 ετών, υποχρεώθηκε να πει τα κάλαντα γονατιστός ενώ του έβαλαν και φωτιά στα ρούχα.

Ο άνδρας, πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα για να κερδίσει μερικά χρήματα. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη σύμφωνα με το pelop, αρχίζουν να τον περιγελούν και του πρότειναν να πει τα κάλαντα γονατιστός.

Ο Ρομά υπακούει. Γονατίζει και αρχίζει να τραγουδά «Αρχιμηνιά και Αρχιχρονια». Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως δεν σταματά εκεί. Ένας από την παρέα, του πετά σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του βάζει φωτιά.

Κάποιος άλλος, βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο ζωσμένο στις φλόγες. Ο Ρομά, αρχίζει να ουρλιάζει. Προσπαθεί να τις σβήσει και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή. Αρχίζει τις φωνές, διαμαρτύρεται, απειλεί με μηνύσεις. Η παρέα προσπαθεί, πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού ανέβηκε στα social media ως «στόρι» στο προφίλ ενός από τους δράστες.

Το γεγονός κάνει γρήγορα το γύρο της πόλης, με πρωταγωνιστή τον αδύναμο άνδρα. Φτάνει, όχι μόνο στην εκεί περιοχή, αλλά και σ' άλλα σημεία της πόλης.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ