Τζέρεμι Ρένερ: Δεύτερο χειρουργείο για τον ηθοποιό

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό. Σε δύο χειρουργεία έχει ήδη υποβληθεί ο ηθοποιός των ταινιών της Marvel.

η δική του μάχη συνεχίζει να δίνει ο Τζέρεμι Ρένερ, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό την ώρα που καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του στη Λίμνη Τάχο. Ο 51χρονος ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση, έχει ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα, ενώ έχει υποβληθεί ήδη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε μια διαδικασία αποκατάστασης που εκτιμάται πως θα είναι μακρά και αρκετά επώδυνη για τον ίδιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο Ρένερ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ καθάριζε το χιόνι με εκχιονιστικό που οδηγούσε ο ίδιος κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός του οχήματος με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να περάσει από πάνω του. Για καλή του τύχη, ένας γείτονας που είναι γιατρός έσπευσε γρήγορα στο σημείο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και καλώντας σε βοήθεια.

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν, καθώς και σε όσους συνεργάστηκαν ώστε να μεταφερθεί άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του ως Hawκeye στις ταινίες της Marvel, ενώ υπήρξε δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, στις ταινίες «The Hurt Locker» και «The Town».

Πηγή: www.skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ