Ξεκίνησε το casting για το sequel του «Μονομάχου»

Petite Perle 300×250

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του κινηματογράφου. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αρχίζει το casting για το sequel της ταινίας «Ο Μονομάχος», που έκανε… πάταγο το 2000. Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ, είχε προαναγγείλει τη συνέχειά της εδώ και μήνες και αφού ολοκλήρωσε το τελευταίο του πρότζεκτ, μια ταινία για τον Ναπολέοντα με πρωταγωνιστή τον Γιόακιν Φίνιξ, έβαλε μπροστά για το… Gladiator 2.

Μάλιστα ο 85χρονος σκηνοθέτης φέρεται ετοιμάζει εδώ και καιρό το σενάριο, ενώ πλέον τους επόμενους μήνες θα επιλεγούν οι κατάλληλοι ηθοποιοί και η ταινία θα μπει στο στάδιο της παραγωγής.

Πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο φυσικά δεν πρόκειται να επιστρέψει ο Ράσελ Κρόου, που είχε πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία αλλά (spoiler alert) ο χαρακτήρας του στο τέλος πεθαίνει.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το sequel θα αφορά στην ιστορία του Lucius, ανιψιού του τύραννου αυτοκράτορα Commodus που ενσάρκωνε στην ταινία του 2000 ο Γιόακιν Φίνιξ. Η Κόνι Νίλσεν αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο της μητέρας του Lucius, της Lucilla, όπως και ο Τζίμον Χούνσου, που ενσάρκωνε τον Juba, έναν σκλάβο, που είχε έρθει κοντά με τον Maximus, δηλαδή τον ήρωα του Ράσελ Κρόου.

Η πρώτη ταινία είχε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας τα 5 εξ αυτών, ανάμεσά τους για την καλύτερη ταινία και τον πρώτο ανδρικό ρόλο από τον Ράσελ Κρόου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ