Πάτρα: Σύλληψη 55χρονου για κλοπές πιάστηκε να οδηγεί με κλεμένο αυτοκίνητο

Petite Perle 300×250

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί πριν από λίγους μήνες ένας 55χρονος που είχε συλληφθεί για σωρεία κλοπών μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών στην Πάτρα, αλλά φαίνεται ότι δεν συνετίστηκε γιατί συνελήφθη για μια ακόμη φορά να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο 55χρονος αναγκάστηκε να σταματήσει σε σήμα για έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τις κλοπές 11 δικύκλων κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και του όρισε δικάσιμο για τις 16 Ιανουαρίου.

Βρήκαν ποιος έκλεψε δυο δίκυκλα

Δυο κλοπές δικύκλων που είχαν γίνει στον Βόλο στο διάστημα μιας εβδομάδας, από τις 4 ως τις 11 Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας που είχε κλέψει το μοτοποδήλατο ενός αλλοδαπού και τη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ενός Έλληνα. Μάλιστα, στην κατοχή του κατασχέθηκε το μοτοποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ η μηχανή δεν έχει βρεθεί ακόμη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΠΗΓΗ protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ