Κρατούσε εξάσφαιρο ο Θρίαμβος Ανάληψη 6-0 στα Καλέσα τον ΟΦΑΜ (φώτο)

Petite Perle 300×250

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο φιλόδοξος Θρίαμβος Ανάληψης επικράτησε με 6-0 του ΟΦΑΜ σε ένα παιγνίδι που διεξάχθηκε στο γήπεδο Καλεσών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αγίας Μαρίνας έδειξαν ότι διαθέτουν το καλύτερο σύνολο στη Β΄ κατηγορία και η άνοδος είναι μόνο θέμα χρόνου.

Στο πρώτο μέρος μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκέκας που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και σέρβιρε το τρίτο στο Γκούρο, ενώ για τον ΟΦΑΜ ο Ευθύμης Μπουλακάκης με τη δύναμη και την αποφασιστικότητα του ξεχώρισε για την ομάδα του.

Να επισημάνουμε την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καλεσών που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την αποχώρηση από το παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο του τερματοφύλακα του ΟΦΑΜ Μπάμπη.

Στο 6' κεφαλιά του Γκούρο απέκρουσε δύσκολα ο Μπάμπης. Στο 8' ο Γκέκας εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 0-1

Στο 35' ο Γκέκας με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε το Μπάμπη και έκανε το 0-2

Στο 42' ο Γκούρο από πάσα του Γκέκας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3

Στο 52' από πάσα του Γκέκα ο Λυμπερόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-4.

Στο 54' ο Γκέκας με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-5

Στις καθυστερήσεις ο Θρίαμβος Ανάληψης έφτασε στο 0-6 με σουτ του Περβολαράκη μέσα από την περιοχή.

Άριστο το διαιτητικό τρίο των Βισκαδούρου, Μπιτζιλή και Δουκιαντζάκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΑΜ: Μπάμπης (40΄ Τσικανδυλάκης), Ορφανός (28΄ Νικηφόρος), Μουλακάκης, Σταυρακάκης, Νοικοκυράκης, Μυτάκης, Βάβουλας, Παππάς (46΄ Διαλυνάς), Πανταζής, Αεράκης, Χαντές (28΄ Αλεξάκης)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ζαχαριάδης, Κοκκινάκης, Χαμαλάκης, Κατέλας, Περβολαράκης, Γκούρο, Αργυρός, Λυμπερόπουλος (55΄ Μπάμπαλης), Γκέκας (55΄ Pecuron), Κωσταντινίδης, Παρθενιάδης

Ο Θρίαμβος Ανάληψης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ