Survivor: Ξεκινάει απόψε το ριάλιτι της απόλυτης επιβίωσης

Petite Perle 300×250

Το Survivor All Star ξεκινά γεμάτο ανατροπές. Στο τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, όλοι οι παίκτες φόρεσαν επίσημα ενδύματα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου λίγο πριν βάλουν τα αθλητικά τους και ξεκινήσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης.

Στην εκπομπή Γεία Σου αποκάλυψαν τη δομή των πρώτων επεισοδίων του Survivor. Το πρώτο αγώνισμα θα είναι επάθλου, στο οποίο οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν την πολυπόθητη καλύβα και φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αγωνίσματα που θα έχουν ως έπαθλο το φαγητό, θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Η ανατροπή έρχεται και με ένα δεύτερο αγώνισμα, ασυλίας. Στην πρεμιέρα θα έχουμε συμβούλιο για να ψηφιστεί ο πρώτος παίκτης για αποχώρηση, με την ψηφοφορία για τους τηλεθεατές να ανοίγει την Τρίτη, μετά κι από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όλα δείχνουν πως η πρώτη εβδομάδα του All Star Survivor έρχεται γεμάτη ανατροπές, εντάσεις και ίντριγκες. Δεν θα υπάρχουν ακόμη αγωνιστικά κριτήρια, επομένως υπάρχει αγωνία για το ποιον θα επιλέξουν να «διώξουν» από τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες. Την Τρίτη θα ανοίξουν οι γραμμές για πρώτη φορά για να ψηφίσει ο κόσμος εκείνον που θέλει να αποχωρήσει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ