Αγνώριστος ο Μάνος Δασκαλάκης στην δίκη της Πισπιρίγκου

Petite Perle 300×250

Ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από εκείνες που τον είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, φορώντας ζιβάγκο και σακάκι, αλλά και γυαλιά οράσεως.

Ντυμένος στα μαύρα, ψυχρός και αμίλητος έφθασε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης, όπου θα είναι και ο πρώτος μάρτυρας της πολύκροτης δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Για πρώτη φορά μετά από μήνες η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είδε για πρώτη φορά από κοντά τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κοιτούσε επίμονα, με τον πρώην άντρα της ωστόσο να μην πλησιάζει και διαρκώς να στέκεται δίπλα στον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από εκείνες που τον είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, φορώντας ζιβάγκο και σακάκι, αλλά και γυαλιά οράσεως

Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Ο 31χρονος πατέρας ζήτησε διαζύγιο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων από την 34χρονη και βρίσκεται σταθερά πλέον απέναντί της. Είναι πεπεισμένος από τα στοιχεία που έχουν προκύψει πως η γυναίκα που παντρεύτηκε και τον έκανε πατέρα, είναι εκείνη που τα δολοφόνησε. Κάτι πάντως που θα κριθεί στα δικαστήρια.

Η παρουσία του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στα δικαστήρια δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Αλέξη Κούγια. Ο έμπειρος ποινικολόγος εξαπέλυσε επίθεση και επανέλαβε πως η στήριξη του κατηγορητηρίου από τον ίδιο, θα αποδειχθεί λάθος.

Στέκεται απέναντί της

Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης και τη συνέντευξη στο MEGA και την Αγγελική Νικολούλη, ο ίδιος απέφευγε τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις. Αποφάσισε να σταθεί απέναντι από την 34χρονη και δηλώνει πεπεισμένος πως η γυναίκα που ζούσε και μεγάλωνε τα παιδιά του, ήταν εκείνη που τα σκότωσε.

Στις 17 του περασμένου Φλεβάρη, ο 30χρονος τότε Δασκαλάκης κάθεται στο πλάι της συζύγου του και συμπληρώνει τα λόγια της. Πολλές φορές γίνεται και το αντίστροφο.

Τότε, ο απώτερος στόχος που σε πολλούς είχε προκαλέσει έκπληξη, έδειχνε να είναι κοινός. Να δείξουν δηλαδή πως δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο πίσω από τους χαμούς των τριών παιδιών και κυρίως καμία δική τους εμπλοκή.

Δύο μήνες μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου, τα πάντα αλλάζουν, με τον 30χρονο αρχικά να διαχωρίζει τη θέση του και στη συνέχεια να στρέφεται εναντίον της γυναίκας του.

Διαχρονικά, οι δηλώσεις του προκαλούσαν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Στην ανακρίτρια είχε μόνο καλά λόγια να πει για την 34χρονη, όταν οι ερωτήσεις πήγαιναν στα παλιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχαν προκαλέσει τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη όταν ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για τα προβλήματα που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου του.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη, το ζευγάρι βαδίζει σε δρόμους χωριστούς, με την 34χρονη να επιμένει πως είναι αθώα και τον κατά τρία χρόνια πρώην άντρα της, να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία για τα όσα της καταλογίζονται.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ