Βάλντας Νταμπράουσκας: «Αφιερωμένη η νίκη στους οπαδούς μας»

Petite Perle 300×250

Ικανοποιημένος με τη νίκη, αλλά και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Αγρίνιο, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του Παναιτωλικού, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το τρίποντο, αλλά κυρίως με την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Πιστευω πως στο πρωτο ημίχρονο στην αρχή ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το γκολ όμως δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου δε ήμασταν καλοί, είχε ευκαιρίες ο Παναιτωλικός και αν σκόραρε δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε το ματς. Το πιο χαρούμενο κομμάτι είναι η αντίδραση των παικτών μου μετά το ημίχρονο. 

Αυτό που βλέπω και ειμαι χαρούμενος είναι το ξεκίνημα που είχαν οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο με το οποίο σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να τους αφιερώσουμε στους οπαδούς του ΟΦΗ γιατί ξέρουμε πόσο καιρό περιμένουν αυτή τη νίκη».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ