Υπέρλαμπρη η κοπή Βασιλόπιτας στην Κρήτη των εταιρειών SENATUS και Property Market

Petite Perle 300×250

Παραβρεθήκαν περίπου 2.000 άτομα, φίλοι, πελάτες και συνεργάτες, στην κοπή της Βασιλόπιτας για το 2023 των εταιρειών SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και propertymarket.gr. Σε μια μοναδική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στις 5 Ιανουαρίου και σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, οι 2 εταιρείες που αναπτύσσονται από την SENATUS Best Franchise με απόλυτη επιτυχία και απολαμβάνουν την πρωτοκαθεδρία τους στην Ασφαλιστική Αγορά και το Real Estate αντίστοιχα, ευχαρίστησαν και ανταπέδωσαν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στην Ελλάδα, με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση.

Μέσα στο πολύ θερμό και χαρούμενο κλίμα, ο κ. Γιουμπάκης Ιωάννης C.E.O. των εταιρειών SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και propertymarket.gr, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έκανε ιδιαίτερη αναφορά εκτίμησης, στους Αντιπροσώπους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων Franchise και ειδική μνεία αναγνώρισης στο στελεχιακό ανθρώπινο δυναμικό υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που στο σύνολο τους, προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή εξυπηρέτηση συνεργατών και πελατών σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Γιουμπάκης απευθυνόμενος στους χιλιάδες παρευρισκόμενους, διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και πίστη, στις αρχές και τις αξίες μας, για να υπηρετούμε καθημερινά τον συνάνθρωπο μας, σε κάθε του ανάγκη, όπως πράττουμε υποδειγματικά από το 1998 μέχρι και σήμερα».

Μετά το φλουρί που έκρυβε μια δωροεπιταγή 1.000€ από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών, ακολούθησε και η έκπληξη που επεφύλαξε η διοίκηση για να τιμήσει τους παρευρισκόμενους, με ένα φαντασμαγορικό μουσικό πρόγραμμα από διάσημους καλλιτέχνες της Αθηναϊκής πίστας, όπου όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιορτάζοντας τα θεαματικά αποτελέσματα για το 2022 των εταιρειών propertymarket.gr και SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ