Πέτρος Φιλιππίδης: Θα απολογηθεί συμπληρωματικά πριν η εισαγγελέας ανακοινώσει το «αθώος» ή «ένοχος»

Petite Perle 300×250

Να απολογηθεί συμπληρωματικά ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγο πριν ξεκινήσει η εισαγγελική αγόρευση.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας και πριν η εισαγγελέας της έδρας Στέλλα Στόγια λάβει το λόγο, η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου υπέβαλε αίτημα να απολογηθεί συμπληρωματικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ζητεί να απολογηθεί συμπληρωματικά και να προσκομίσει έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του χθες», είπε η συνήγορος υπεράσπισης.

Με τη σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε δεκτό.

Κρίσιμη μέρα για τη δίκη Φιλιππίδη

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για βιασμό και απόπειρες βιασμού θα ακούσουν την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία θα τοποθετηθεί επί της κατηγορίας και θα εισηγηθεί είτε την ενοχή είτε την απαλλαγή του κατηγορουμένου.

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, ο Πέτρος Φιλιππίδης, με μια μαραθώνια απολογία που ξεπέρασε τις οκτώ ώρες, άλλοτε με κλάματα, άλλοτε με οργισμένα ξεσπάσματα, αρνήθηκε το κατηγορητήριο και απέδωσε τις καταγγελίες σε οργανωμένο σχέδιο συναδέλφων του να τον τελειώσουν από το θέατρο.

Με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής πρότασης η δίκη θα μπει στην τελική ευθεία. Σε επόμενες συνεδριάσεις θα αγορεύσουν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, και στη συνέχεια δικαστές και ένορκοι θα αποσυρθούν για διάσκεψη προκειμένου να εκδώσουν την ετυμηγορία τους.

Πηγή: iefimerida.gr –

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ