Πρόταση εισαγγελέως: Ένοχος ο Φιλιππίδης για απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας

Petite Perle 300×250

Αθώος λόγω αμφιβολιών για την πρώτη

Να κηρυχθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας πρότεινε προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας με την αγόρευσή της να συνεχίζεται για την τρίτη καταγγέλλουσα.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει να κηρυχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού κατ'εξακολούθηση σε βάρος της πρώτης καταγγέλλουσας το 2008.

Τι είπε η εισαγγελέας για την β' καταγγέλλουσα
Η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια είπε ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα είπε όλη την αλήθεια για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε στο θέατρο Μουσούρη το 2010 από τον ηθοποιό.

«Η δεύτερη καταγγέλλουσα ήταν πολύ χαρούμενη που θα συνεργάζονταν με ένα μεγάλο καλλιτέχνη. Ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στην συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε. Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση της σταμάτησε, αλλά γιατί όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα "ξενέρωσε". Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της», είπε η εισαγγελέας.


Στον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η δεύτερη καταγγέλουσα τον εκδικείται επειδή δεν πήρε ρόλο, η εισαγγελέας σχολίασε: «Αν ήταν συναινετικό αυτό που έγινε γιατί δεν πήρε το ρόλο; Γιατί στη συνέχεια δε συνεργάστηκαν ποτέ; Γιατί δεν έπαιξε στις δυο σειρές του mega;». Όπως σημείωσε, η υπεράσπιση επιχείρησε να τρώσει την αξιοπιστία της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα απαντούσε στα τηλέφωνα του κατηγορουμένου και στα όσα ερωτικά της έλεγε.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει να κηρυχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού κατ'εξακολούθηση σε βάρος της πρώτης καταγγέλλουσας το 2008.

Η αγόρευση συνεχίζεται για την τρίτη καταγγέλλουσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ