Ρωμανός ΠΑΟΚ 1-1: Ντέρμπι χωρίς νικητή στην Ελιά

Petite Perle 300×250

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε μεταξύ Ρωμανού και ΠΑΟΚ που έμειναν στο 1-1 ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Σηφάκη που βγήκε νωρίς στο παιχνίδι και ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης έκανε πολλές εσωτερικές αλλαγές για να ισορροπήσει την ομάδα του .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 17' ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής του Μεμοτσέλα έφυγε ελάχιστα άουτ .

Στο 35' ο Μεταξάκης από αριστερά σέντραρε συρτά στο δεύτερο δοκάρι ο Κουτσογιαννάκης έκοψε παράλληλα πάνω στη γραμμή δεν προλαβε ο Μεμοτσέλα τη μπάλα στην κενή εστία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 44' ο Μαυρομάτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ανυφαντάκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κανδηλάκη όμως ο διαιτητής Σαμιωτάκης παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι .

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρωμανός μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι πίεσε ψηλά χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Βλαχάκη. Μετά το 15' ο ΠΑΟΚ ισσορόπησε τον αγώνα και κυρίως με το Μεμοτσέλα απείλησε τους γηπεδούχους χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 52' από στημένη φάση ο Ανυφαντάκης με φοβερό διαγώνιο σουτ νίκησε το Βλαχάκη και έκανε το 1-0 για τον Ρωμανό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 54' ο Μεμοτσέλα με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο ο Κουτσογιαννάκης του ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνεται δίκαιο από την εικόνα των δύο ομάδων και δίνει νέο ενδιαφέρον στην μάχη της κορυφής του πρωταθλήματος καθώς ο ΠΟΑ μείωσε την διαφορά με τον ΠΑΟΚ.

Ρωμανός: Σαβουιδάκης,Μπαλάσκας,Ανυφαντάκης(88' Παπαδάκης),Χαλιλάι(82' Ζαμίδης),Αρχοντάκης,Παρτάλης,Βιτώρος, Μαυρομάτης,Νοδαράκης,Κρανιωτάκης(68' Λαχανάς),Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Στεφανάκης,Μαυροειδής,Παπαδιός,Κανδυλάκης,Τριάντης,Σηφάκης(22' Τσατσάκης), Μεταξάκης,Μεμοτσέλα,Ανωγειανάκης,Κουτσογιαννάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ