Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εκτάκτως από τη Λήμνο στην Αθήνα με C-130

Petite Perle 300×250

Εσπευσμένα στην Αθήνα με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος από τη Λήμνο όπου μένει μόνιμα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα. Γι' αυτό και η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με συμπτώματα εμφράγματος και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η "Πύλη Αξιού" θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!».

Ο τραγουδιστής είχε μεταβεί από το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της Λήμνου, όπου και οι εξειδικευμένοι γιατροί αποφάνθηκαν πώς τα συμπτώματά του παρέπεμπαν σε έμφραγμα, για αυτό και διακομίστηκε στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το limnos100fm.gr, ο τραγουδιστής έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι' αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ