Από αναβολή σε αναβολή το κυκλοφοριακό του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Αντί για σήμερα, θα συζητηθεί την επόμενη Δευτέρα

Είχε έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, πριν τις γιορτές, το κυκλοφοριακό της Παλιάς Πόλης. Σύσσωμη η αντιπολίτευση εξέφραζε την απορία "γιατί τόση βιασύνη μέσα στις γιορτές" και ζήτησε χρόνο και εξαντλητική διαβούλευση επί της μελέτης, πριν ληφθούν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, καθώς αναπόφευκτα το κυκλοφοριακό επηρεάζει την εμπορική κίνηση άρα και την επιχειρηματικότητα.

Το θέμα επανήλθε, με νέο γύρο διαξιφισμών, διαφωνιών, με τους τόνους να … ανεβοκατεβαίνουν και τελικά να δίνεται άλλη μία αναβολή προκειμένου οι δημοτικοί σύμβουλοι να μελετήσουν την αναθεωρημένη και εγγράφως πρόταση, και το θέμα να συζητηθεί σήμερα!

Ωστόσο για άλλη μια φορά η συζήτηση για την έγκριση του Α' Σταδίου της μελέτης για το κυκλοφοριακό καθεστώς στην Παλιά Πόλη, αναβάλλεται κατόπιν αιτήματος παρτάξεων της αντιπολίτευσης, που ζήτησαν (κι άλλη) πίστωση χρόνου για να μελετήσουν τη μελέτη λίγο περισσότερο. Ως εκ τούτου το θέμα αποσύρεται από την ημερήσια διάταξη της αποψινής συνεδρίασης και θα επανέλθει (εκτός νέου απροόπτου, φυσικα!) τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ