Ινδός ζει με το ομοίωμα της γυναίκας του με υλικό από σιλικόνη και ζυγίζει 30 κιλά

Petite Perle 300×250

Αν και η σύζυγός του πέθανε αιφνίδια από κορωνοϊό, ένας 65χρονος Ινδός θέλησε να την τιμήσει αλλά και να εκπληρώσει μια επιθυμία της. Έτσι, ο Tapas Sandilya έφτιαξε ένα άγαλμα της γυναίκας του από σιλικόνη, το οποίο έχει στο σπίτι του.

«Επισκεφτήκαμε το ναό Iskcon στο Mayapur πριν από μια δεκαετία και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το ολοζώντανο άγαλμα του ιδρυτή του τάγματος AC Bhaktivedanta Swami. Τότε η σύζυγος μου η Indrani μου είπε ότι θα ήθελε να φτιάξω ένα παρόμοιο άγαλμα αν πέθαινε πριν από μένα» δήλωσε ο Tapas Sandilya στους Times of India.

Τελικά, ο  Sandilya βρήκε έναν γλύπτη, που κατάφερε να κατασκευάσει ένα πιστό αντίγραφο της εκλιπούσας από σιλικόνη. Η κούκλα, που κόστισε 3.000 δολάρια, ζυγίζει 30 κιλά και κάθεται σε μια κούνια στο αγαπημένο δωμάτιο της οικογένειας.  «Η οικογένειά μου ήταν αντίθετη στην ιδέα να εγκαταστήσουμε ένα τόσο ζωντανό γλυπτό, αλλά ενέδωσε. Κάποιοι από τους συγγενείς και τους γείτονές μου βοήθησαν» σημείωσε ο 65χρονος και αναρωτήθηκε «Αν μπορούμε να κρατάμε κορνιζαρισμένες φωτογραφίες στο σπίτι μετά το θάνατο κάποιου, γιατί όχι και ένα άγαλμα;».

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ