"Να μου κοπεί το χέρι, αν άγγιξα τη μάνα μου!"

Petite Perle 300×250

Ψυχιατρική και κοινωνική έρευνα για ηλικιωμένη μητέρα, θύμα βίας

Ψυχιατρική και κοινωνική έρευνα για την υπόθεση του γιου που κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του – Ο 46χρονος καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης

"Να μου κοπεί το χέρι, κυρία πρόεδρε, αν έχω αγγίξει τη μάνα μου! Αυτή και ο γιος μου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου. Η μάνα μου είναι και πατέρας και μάνα μαζί"! Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε στην έδρα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου ο 46χρονος Ηρακλειώτης που κάθισε στο "σκαμνί" κατηγορούμενος ότι χτύπησε τη μητέρα του, που πάσχει από άνοια.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι εκείνος που τη φροντίζει, μαγειρεύει και καθαρίζει το σπίτι και για τον τραυματισμό της μητέρας του ισχυρίστηκε ότι έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε στο μέτωπο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί οίδημα. Όπως ισχυρίστηκε έβρασε νερό και της έκανε κομπρέσες, με αποτέλεσμα το οίδημα να μετακινηθεί από το μέτωπο στο μάτι! 

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, δίνοντας το δικαίωμα για έφεση. Παράλληλα δόθηκε εισαγγελική εντολή για να εξεταστεί ο 46χρονος από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει άλλο υπόβαθρο και παράλληλα η Εισαγγελέας έδρας έδωσε εντολή να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας για να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα σε σχέση με τη μητέρα.

Πηγή: cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ