Σοκ στα Χανιά από τη δολοφονία του 53χρονου – Τι λένε οι γείτονες που τον εντόπισαν νεκρό

Petite Perle 300×250

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες από τη δολοφονία του 53χρονου άνδρα ο οποίος το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν ενοχλούσε στη γειτονιά, ενώ συχνα λάμβανε επισκέψεις από διάφορους "περίεργους" -κατά τα λεγόμενα των γειτόνων – ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο άτυχος άνδρας έμενε στο διαμέρισμα τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, ενώ φέρεται να μην είχε άλλους κοντινούς συγγενείς.

Ο άνθρωπος που τον εντόπισε νεκρό μιλάει για το περιστατικό.

«Χθες το βράδυ, ενώ γυρνούσα, μου είπαν δύο γείτονες ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή από το πρωί. Έκανα δύο βήματα, τον φώναξα και είδα το σπίτι ακατάστατο και αμέσως ειδοποίησα την αστυνομία. Έμπαιναν μέσα διάφορα άτομα.»

«Στις 10 το πρωί, βλέπω την πόρτα ανοιχτή, σκέφτηκα ότι έχει ανοίξει για το σκυλάκι. Όλη τη μέρα η πόρτα ήταν ανοιχτή. Τα ρούχα ήταν στοίβα μέσα στο σπίτι και δεν ήταν κανένας μέσα. Έβλεπα όλη μέρα το σκυλάκι που μπαινόβγαινε. Δεν είχαμε επαφές. Μπαίνανε περίεργοι τύποι μέσα στο σπίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Μαρία, γειτόνισα του 53χρονου.

«Το μυαλό μας δεν πήγε στο κακό», συμπληρώνει, ενώ όπως αναφέρει δεν ειχε ακουστεί κάποια φασαία από το διαμέρισμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ