Συμφωνία Σέλτικ με Ουράβα για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σέλτικ τα έχει βρει σε όλα με την Ουράβα και ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος Ιαπωνίας.

Παίκτης της Ουράβα αναμένεται να είναι πολύ σύντομα ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς όπως ανέφερε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, η Σέλτικ τα έχει βρει σε όλα με τον Ιαπωνικό σύλλογο, με τους «καθολικούς» να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 4.000.000 ευρώ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνας κεντρικού επιθετικού.

Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η Ατλάντα από το MLS παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει να κάνει εκείνη δικό της τον 28χρονο στράικερ.

Ο Γιακουμάκης έχει περάσει τον προηγούμενο 1,5 χρόνο στην Σκωτία με τη φανέλα της Σέλτικ, και πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 τέρματα, ενώ τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να σημειώσει ήδη 10 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ