Ξεκινάει ξημερώματα η Σάκκαρη το μεσημέρι ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Australian Open

Petite Perle 300×250

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντιάνα Σνάιντερ και οπ Στέφανος Τσιτσιπάς τον Ρίνκι Χιτζικάτα στα ματς για τον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Στη μάχη του δεύτερου γύρου του Αυστραλιανού όπεν θα μπουν την Τετάρτη (18/1) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια είναι αυτή που θα ανοίξει τον… χορό, τα ξημερώματα. Αντίπαλός της θα είναι η Ντιάνα Σνάιντερ, στο ματς που θα ξεκινήσει στις 2:00.

Η 18χρονη Ρωσίδα συμμετέχει για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης. Στην ιστορική πρώτη της νίκη στη Μελβούρνη επικράτησε 6(6)-7, 5-7 της Κριστίνα Κούτσοβα.

Η Σάκκαρη, από την άλλη προκρίθηκε με άνετη νίκη (1-6, 4-6) επί της Γουέν Γουάν. Σνάιντερ και Σάκκαρη συναντιούνται για πρώτη φορά στην καριέρα τους, ενώ η νικήτρια θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τέικμαν και Τζου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αρχίσει την προσπάθειά του γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, με αντίπαλο τον Ρίνκι Χατζικάτα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε με άνετη νίκη Κεντίν Χαλίζ με 6-3, 6-4, 7-6(6), ενώ ο Χιγκικάτα επικράτησε δύσκολα του Γιανίκ Χάνφμαν με 6-4, 6-4, 3-6, 6(5)-7, 3-6.

Ο 21χρονος Αυστραλός συμμετέχει για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού open, αφού τα τρία τελευταία χρόνια έχει σταματήσει στον δεύτερο προκριματικό. Η πρώτη του εμφάνιση στο κυρίως ταμπλό Grand Slam έγινε πέρυσι στο US Open, όταν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκριεσκσπούρ και Βαν Ντε Ζάντσκπουλπ.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ