Εκπληκτική Δαμάστα 4-0 τον Εργοτελη

Petite Perle 300×250

O Εργοτέλης υποδέχτηκε στο γήπεδο του Μαρτινέγκο την Δαμάστα για την 15η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ .

Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς ο δυνατός άνεμος δεν άφηνε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν.

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Δαμάστα συνέτριψε στο Μαρτινέγκο τον Εργοτέλη με 4-0. Η Δαμάστα κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με ηγέτη τον Κλαπάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Εργοτέλη που υστέρησε δημιουργικά ενώ παράλληλα είχε και αμυντικά κενά.

Στο 1ο μόλις λεπτό μετά από λάθος του Κόκκινου ο Βατσινάς σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 15 μακρυνό σουτ φάουλ του Κλαπάκη απέκρουσε ο Μίρασι η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζουβάρας από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και μπήκε για το 0-1.

Στο 18 ο Κλαπάκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την βοήθεια και του δυνατού αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2.

Στο 20' μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν από σέντρα του Περσκεφά ο Σφακιανάκης από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 31' ένα σούτ του Μηλιαράκη ο τερματοφύλακας έχασε τη μπάλα που μπήκε στα δίχτυα ο διαιτητής Μανδαλενάκης και ο βοηθός δεν είδαν τη φάση σωστά, ο Βατσινάς πανυγηρίζοντας πήγε να σπρώξει τη μπάλα πιο μέσα έκανε στραβοκλωτσιά και τελικά το γκόλ δεν μέτρησε.

Στο 49΄ σέντρα του Κλαπάκη και κεφαλιά του Βατσινά από κοντά άουτ.

Στο 55' σεντρα του Αποστολάκη έγινε λάθος του Τσέρου και ο Βατσινάς μόνος με το τέρμα σούταρε άουτ. Στο 60' καταπληκτική ενέργεια από αριστερά του Ταμπάκη έδωσε πάσα πάρτο βάλτο στον Βατσινά που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3.

Στο 75' μετά από ένα δυνατό σουτ του Αποστολάκη έγινε φοβερή απόκρουση του Μίρασι σε κόρνερ.

Στο τέλος των καθυστερήσεων από σέντρα του Αποστολάκη ο Ρουμπάκης με άψογο πλασέ έκανε το τελικό 0-4.

Εργοτέλης: Μίρασι,Περσκέφα,Κορνάρος,ΤσέροςΧότζα,Κόκκινος,Σφακιανάκης, Ντίσα,Σκούφος,Κουτάντος,Σκούρας

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Αποστολάκης,Μηλιαράκης,Πεταλάκης,Σερλιδάκης,Κουτσοποδιώτης, Κόκκινος,Κλαπάκης,Τζουβάρας,Ταμπάκης,Βατσινάς

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ