«Πεντάσφαιρος» ο Μεμοτσέλα και Βόνη-ΠΑΟΚ 0-8

Petite Perle 300×250

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μεμοτσέλα ο ΠΑΟΚ επανήρθε στις νίκες καθώς κατάφερε να κερδίσει την Βόνη στο Αστρίτσι με το εντυπωσιακό 8-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μεμοτσέλα που πέτυχε 5 τέρματα.

Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μόλις στο 7' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μεταξάκη. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μόλις στο 10' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μεμοτσέλα να κάνει το 0-2.

Ο Μεμοτσέλα ήταν σε καταπληκτική ημέρα και κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 15' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 30' την σκυτάλη πήρε ο Τσατσάκης, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα «ασπρόμαυρα», κάνοντας το 0-4.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και στο 36' ο Μεμοτσέλα έκανε χατ τρικ, κάνοντας το 0-5για την ομάδα του, ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-6.

Το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του του Κρουσώνα ολοκληρώθηκε με γκολ του Ανωγειανάκη ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 0-7.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς την ίδια εικόνα με το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει και πάλι στα πρώτα λεπτά με τον Μεμοτσέλα να σκοράρει το πέμπτο του προσωπικό γκολ και το όγδοο της ομάδας του.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα και κατάφερε να πανηγυρίσει μια άνετη νίκη η οποία τον κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΝΝΗ: Πολυχρονάκης, Αλεξίου, Βερυκοκίδης(18΄ Σκαρβελάκης), Παχάκης(18΄ Γριβάκης), Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Βλάχος, Δαγκωνάκης(53΄ Στεφανάκης), Καλογερίδης(46΄ Παπαγγελής), Μυρωδιάς, Παπακώστας

ΠΑΟΚ: Λιουδάκης, Κανδηλάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης(46΄ Λιοδάκης), Στεφανάκης, Ανωγειανάκης(47΄ Τσατσάκης Εμμ.), Παπαδιός, Τριάντης, Τσατσάκης, Μεμοτσέλα, Μεταξάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ