Στη φυλακή οι δύο για την κλοπή των 45.000 ευρώ και κοσμημάτων-Αναζητείται το ζευγάρι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο από το Μαρόκο που κατηγορούνται ότι έκλεψαν κοσμήματα και 45.000 ευρώ από την ντουλάπα του σπιτιού την ιδιοκτήτριας μπαρ στο Ηρακλειο.

Συνολικά για την υπόθεση της κλοπής κατηγορούνται τέσσερα άτομα, οι δύο εκ των οποίων διαφεύγουν της σύλληψης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθούν.

Ο 45χρονος προφυλακίστηκε, ενώ ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο και οι δύο είχαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις και έτσι πήραν και οι δύο το δρόμο για τη φυλακή.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος είχε σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές ενώ ο 39χρονος είχε επιχειρήσει να περάσει ναρκωτικές ουσίες από τα κρατητήρια και είχε συλληφθεί και καταδικαστεί.

Αναζητείται το ζευγάρι

Ένα ζευγάρι φαίνεται να οργάνωσε την κλοπή το οποίο και διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν όταν η ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στα δυτικά προάστια είχε προσλάβει στην επιχείρησή της μία 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, από το Λίβανο. Μάλιστα, την είχε συμπαθήσει γι’ αυτό και της είχε παραχωρήσει ένα δωμάτιο στο ίδιο της το σπίτι για να μείνει.

Η 29χρονη με τη βοήθεια 3 Μαροκινών κατάφερε και της πήρε από την ντουλάπα του σπιτιού της το ποσό των 45.000ευρώ και όλα της κοσμήματα.

Η 29χρονη όπως φαίνεται έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στον 45χρονο Μαροκινό φίλο της, όπου εκείνος μαζί με δύο ακόμη άτομα, 45 ετών επίσης και 39, μπήκαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε κρυμμένα στην ντουλάπα.

Η 29χρονη μία ημέρα μετά την κλοπή ισχυρίστηκε στην επιχειρηματία ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως για προσωπικά θέματα που της είχαν προκύψει και μάλιστα κλαίγοντας.

Λίγες ημέρες μετά η ιδιοκτήτρια του μπαρ αντιλήφθηκε την κλοπή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου οι δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο οι δύο Μαροκινοί, ο 45χρονος και ο 39χρονος στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και ελάχιστα χρήματα.

Η 29χρονη μαζί με τον 45χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

Related Articles