ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Φιλί ζωής από τον Περέα στο 88'

Petite Perle 300×250

Ένα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αστέρα χάρη στο γκολ του Περέα στο 88' για την 19η αγωνιστική της Super League. Αήττητη η ομάδα του Νταμπράουσκας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή περίοδο και μετά την ισοπαλία στην Τούμπα πήρε το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 των Αρκάδων με τον Περέα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό με το κεφάλι.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να πατήσει στην περιοχή του Αστέρα.

Σταδιακά οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισορροπήσουν, ενώ απείλησαν στο 13' με τον Σανταφέ και στο 24' με τον Μπαράλες.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Φινάλε με νίκη και προσπέραση

Παράλληλα οι Κρητικοί ανέβασαν επίσης απόδοση μεσοεπιθετικά, χωρίς ωστόσο να έχουν τη μεγάλη στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρει ένα ρήγμα στην άμυνα του Αστέρα.

Οι Κρητικοί ωστόσο δύσκολα έβρισκαν ευκαιρία με τον Μοσκέρα να πιάνει μία άστοχη κεφαλιά στο 69ο λεπτό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ΟΦΗ ανέβαζε ρυθμό. Στο 79' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή, με τον Λάρσον να πιάνει ένα πλασέ στην κίνηση εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η ομάδα του Νταμπράσουκας λυτρώθηκε και βρήκε το γκολ στο 88ο λεπτό. Ο Λάρσον εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ σε 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (76' Περέα), Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (85' Μπάκιτς), Τοράρινσον, Τοράλ, Μπαλογιάννης (67' Μοσκέρα), Ντίκο

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Αντζουλάς, Καστάνιο, Καρμόνα, Σανταφέ (90' Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61' Μπαρτόλο), Μουνάφο (46' Γκαρντάβσκι), Άλβαρες, Ρεγκίς (73' Σίτο), Μπαράλες

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ