Το HERAKLION YACHTING CLUB έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο πρώτος ετήσιος χορός του HERAKLION YACHTING CLUB στο κέντρο 'ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ' το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Παρουσία του Υπουργού και μέλους του H.Y.C. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, των Ε.Ο. μελών του Δ.Σ. Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχου Λ.Σ. κ Δουβή, και του Δ/νων Σύμβουλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Μηνά Παπαδάκη, του Αντιδήμαρχου Ηρακλείου κ. Καραντινού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., του Δ.Σ. των ομίλων σκαφών 'Π.Ο.Φ.Σ.', 'Ι.Ο.Η.' και 'ΝΕΑΡΧΟΣ' αλλά και πολλών μελών και φίλων του Club από όλη την Κρήτη, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαβρίδης έκοψε την πίτα που σταύρωσε ο Πανοσιολογιότατος πάτερ Χρυσόστομος, ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκκινίδης παρουσίασε τους σκοπούς του club, ο Γ. Γραμματέας Στράτος Αρτεμάκης τα πεπραγμένα και το πρόγραμμα του 2023. Αμέσως μετά ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι αργά. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, εξαιρετικό αλλά και πλούσιο φαγητό σε μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τις αρχές του τόπου που τίμησαν το club, όπως επίσης, τους δωροθέτες, όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση της βραδιάς, ενώ παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Πρινιανάκη για την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση όπως και τον Dj Κώστα Αγγελάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ