Ηράκλειο: Ζήτησαν οδική βοήθεια για όχημα στο οποίο είχαν κρύψει 13 κιλά χασίς

Petite Perle 300×250

Μία απίστευτη σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Τρεις άνδρες ζήτησαν βοήθεια από εταιρεία μεταφοράς οχημάτων προκειμένου να μεταφέρουν το αυτοκίνητο τους στο οποίο μέσα είχαν κρύψει 13 κιλά κάνναβη!

Οι άνδρες της δίωξης είχαν συλλέξει πληροφορίες για την δράση των τριών, δύο Ηρακλειωτών και ενός αλλοδαπού, και τους είχαν υπό στενή παρακολούθηση.

Εντόπισαν τον 31χρονο Ηρακλειώτη να επιβαίνει στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου και να πηγαίνει σε περιοχή του Ηρακλείου όπου περίμενε την οδική βοήθεια.

Στο όχημα της οδικής βοήθειας που κατέφθασε είδαν πως συνοδηγός ήταν ο 23χρονος αλλοδαπός και μεταφερόταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έλεγχο στα οχήματα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος του 31χρονου Ηρακλειώτη και κατασχέθηκαν, 12 κιλά και 840 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 449,2 γραμμάρια κάνναβης,
• 36 φυσίγγια,
• 4 κινητά τηλέφωνα και
• Ζυγαριά ακριβείας

Επιπλέον κατασχέθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

xasis
xasis

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι εάν το όχημα όντως παρουσίαζε μηχανικό πρόβλημα ή εάν βρήκαν τον τρόπο αυτό για να μεταφέρουν τις ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς κανείς δεν θα υποψιαζόταν να ελέγξει ένα όχημα που μεταφέρεται από την οδική βοήθεια.

Η προανάκριση διενεργείται συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ