Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε απειλήσει τον Μέντες πως αν δεν πάει σε Τσέλσι ή Μπάγερν θα τον απολύσει

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με την El Mundo, η οριστική ρήξη στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του πρώην ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ήρθε αφού ο Πορτογάλος σταρ τού έδωσε τελεσίγραφο πως ήθελε μεταγραφή μόνο στην Τσέλσι ή την Μπάγερν.

Για πολλά χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζόρζε Μέντες υπήρξαν συνεργάτες, ενώ ο γνωστός μάνατζερ είναι και κουμπάρος του Πορτογάλου σταρ.

Πλέον οι δύο κουμπάροι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ολική ρήξη, με την El Mundo να αποκαλύπτει το παρασκήνιο και το τελεσίγραφο που έθεσε ο CR7.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιχείρησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο απαίτησε από τον Μέντες να "κλείσει" μεταγραφή είτε στην Τσέλσι είτε στην Μπάγερν, λέγοντάς του: "Αν δεν πάω Τσέλσι ή Μπάγερν, σε απολύω".

Θυμίζουμε ότι ο Ζόρζε Μέντες δεν θα εισπράξει ευρώ από τη μετακίνηση του 37χρονου σούπερ σταρ στην Αλ Νασρ, καθώς δεν είχε καμία ανάμειξη στη μεταγραφή του.

Αντιθέτως, ο Ρεγκούφε ήταν ο άνθρωπος που εργάστηκε για τη μετακίνηση του Ρονάλντο στη Μέση Ανατολή και αυτός ο οποίος θα πιστωθεί μια τεράστια προμήθεια, η οποία υπολογίζεται σε 30.000.000.

πηγή: www.sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ