Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ

Petite Perle 300×250

Παίκτης των Κρητικών είναι πλέον ο Δανός επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών και έγινε η 3η προσθήκη της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Γκρόνινγκ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Άαρχους, στο πρωτάθλημα της Δανίας, σε 6 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Ο Γκρόνινγκ πήρε τη φανέλα με το «9», η οποία έμεινε ορφανή μετά τη μετακίνηση του Μιγκέλ Γκερέρο στην Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Sebastian Gronning, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο 25χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1997 στην πόλη Aalborg της Δανίας, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στα τμήματα υποδομής της Aalborg BK, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα.

Μετά το πέρασμά του από τις Hobro IK (46 εμφανίσεις, 9 γκολ) και Skive ΙΚ (33 αναμετρήσεις, 14 γκολ), εντάχθηκε στο ρόστερ της Viborg FF, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν 2020-21, με την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς. Στο διάστημα παραμονής του στην Viborg FF πέτυχε συνολικά 31 γκολ σε 50 αναμετρήσεις.

Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Νότια Κορέα για την Suwon Bluewings (16 εμφανίσεις), όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Επέστρεψε στη Δανία τον Αύγουστο του 2022 για την Aarhus GF, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 αναμετρήσεις.

Sebastian, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ